BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • aubergine

 • Den tidlösa kvarterskrogen på Östermalm är perfekt för de som är sugna på en enkel matbit utan att för den skull göra avkall på lyx som ett glas champagne. Kring jul så är Aubergine också ett härligt andrum från julhandel och julbordsmenyer utan ambitioner.

 • På Aubergine får den som gillar vällagad husmanskost sitt lystmäte. På Aubergine finns det alltid två svenska klassiker på menyn, varvat med Medelhavsinspirerade rätter som carpaccio på oxe eller fiskgryta. Stället har även en meny för affärslunchen och en barmeny för den som är sugen på något lätt. Den personliga atmosfären kräver inga förberedelser. Här är det bara att slinka in och känna dig som en i kvarteret.

  Aubergine kanske inte serverar Stockholms mest kända julbordsmeny. Istället ska man gå hit för att slippa just detta. För julmiddagen behöver ju inte bestå av prinskorv och potatis.

  För oss är restaurang Aubergine på Östermalm ett välbehövligt andrum i ett krogstockholm som kring jul verkar tappa allt vad matambitioner heter.

 • 4 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 4004

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (4)

 1. John John:
  May 08, 2012 / 15:19

  En av Östermalms bästa kvarterskrogar!

 2. Krogproffset:
  Apr 29, 2012 / 23:04

  Jag har egentligen inte så mycket att säga om Aubergine. Det är en klassisk östermalmskrog som funnits jättelänge och som har många goda klassiker på menyn. Helt klart prisvärt!

 3. Iriene Fréden:
  Apr 10, 2012 / 22:09

  Jag gillar Aubergine och så är det kul med ett ställe som faktiskt finns kvar år efter år med samma ägare och personal man känner igen. Maten är jättegod också!

 4. Charles:
  Apr 01, 2012 / 22:08

  Jag vet inte hur många gånger jag varit på Aubergine, men det är många. Så jag vet vad jag talar om när jag säger att stället är bra. Kan varmt rekomenderas.

 1. 1