BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • bauer

 • På Bauer erbjuder man inte det klassiska julbordet och stället är inte ett självklart val för dig som inte kan få för mycket av Svenska julmatstraditioner.

 • Istället för röda färger och tomtar är det på Bauer vitt som gäller för att den grafiska konsten som pryder väggarna ska komma till sin rätt. I den 250 kvadratmeter stora lokalen serveras också alltifrån sushi till mer traditionella rätter som hamburgare och grillad tonfisk. Under sena kvällar förvandlas stället till klubb med elektronisk musik och några av Stockholms bästa bartendrar bakom baren. Bauer är essensen av Södermalm: eklektiskt, livfullt och inspirerande.

  Men letar du ett klassisk julbord så finns det bättre ställen än Bauer. Hit ska du istället gå om du vill bjuda till en lite annorlunda julbordsupplevelse och om du kan tänka dig att avsluta kvällen svettig på dansgolvet.

  Bauer är snyggt, gott och svettigt. Men det är långt till närmaste tomte.

 • 6 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 3832

# RECENSIONER

om Bauer!Aftonbladet - 2008-02-29
Krog och galleri – i ett
Galleri, bar och restaurang i ett. Gamla kvarterskrogen Krönet har genomgått en förvandling och blivit Bauer. – Vi vill vara en del av det nya Söder, säger barchefen Jimmy Dymott. Läs mer »
bauer
Allt-Om-Stockholm - 2009-01-27
Galleri, bar och restaurang i ett. Gamla kvarterskrogen Krönet har genomgått en förvandling och blivit Bauer.
Smårätterna kostar mellan45 och 55 kronor. I samma prisläge ligger efterrätterna. Varmrätterna kostar från 195 kronor. Men det är inte bara mat och dryck som gästerna får ta del av. Läs mer »
bauer
MinaKrogar - 2012-06-14
Den luftiga och ljusa krogen på Götgatsbacken på Södermalm.
Läs mer »
bauer
Dagens-Nyheter - 2008-04-09
Krogkommissionen: Bauer
ÄNTLIGEN HAR ÄVEN Söders unga shoppingelit fått sitt eget ställe mitt i Götgatsbacken, nära Weekday, Monki och Filippa K. Det är gamla plankstek-och-stor-stark-stället Krönet som har genomgått en totalförvandling. Läs mer »
bauer
Nöjesguiden - 2008-04-14
Kulturkrock på Götgatspuckeln
Så länge vi kan minnas har svenneklassikern Krönet tagit plats på Götgatspuckeln. Runt omkring den har det rests gallerior, finbutiker och moderna frisersalonger, men Krönet har fortsatt att kränga bärs till fotbollsfarsor och låtsas som ingenting. Tills för några månader sedan då man kunde skönja en viss identitetskris, som dock mynnade ut i en total kollaps. Ur askan har i stället Bauer fötts... Läs mer »
bauer

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (6)

 1. Roberto:
  May 20, 2012 / 03:39

  Håller med om att Ljunggren har bättre kockar och mat än Bauer. Bauer är lite mer fotbollskänsla på folket också jämfört med Ljungrens som har lite mer prettofolk. Men jag gillar Bauer också.

 2. Svar till Fisen...:
  May 18, 2012 / 10:02

  Jag har ätit där. Jättebra Sushi. Dock gillar jag Ljungrens lite bättre. Bauer är lite mer "nattklubb" än krog i mitt tycke.

 3. Fisen:
  May 05, 2012 / 22:21

  Någon som ätit på Bauer?

 4. jonas:
  Apr 06, 2012 / 19:54

  Jag gillar Bauer. Dom har supercool inredning och personalen är grym. Feta DJ:s också. Har aldrig ätit dock.

 5. Barbie:
  Mar 12, 2012 / 15:27

  Billigaste drinkarna på söder!

 6. Alice:
  Mar 04, 2012 / 11:35

  Bauer har Stockholms bästa drinkar och jätte bra dj:s. Inte ett ställe att gå till om du vill ha en mysig kväll med din pojk/flickvän. Det kan bli jättestimmigt framåt småtimmarna. Men vill man dansa och dricka drinkar så är det grymt!

 1. 1