BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • bebe

 • Restaurang Bebe på folkliga Rörstrandsgatan i Vasastaden gör de flesta på gott humör och trots att man inte har något julbord så är krogen ändå ett säkert kort för den som vill bjuda till bords vid jul.

 • Restaurang Bebe är lite som ett sagoland av glada karamellfärger och kul detaljer som de utstuderade toaletterna med lysdioder eller de indiskinspirerade detaljerna i den i övrigt ganska strama inredningen. Maten är en annorlunda korsning mellan Mellanöstern- och arabiskinspirerad kokkonst. Här står fantasifullhet överst på menyn och du kommer garanterat få med dig helt nya smakupplevelser hem.

  Vad du dock inte kommer att få med dig hem är minnen av julskinka. För menyn på Bebe är så långt ifrån Svensk som det går att komma.

  Varför ska man lägga sin julmiddag på Bebe då? För personer som kring jul får många julbordsinbjudningar så kan det säkert kännas aningen tröttsamt med prinskorv och köttbullar. Andra kanske helt enkelt behöver ett andrum från julstressen och tomtenissar.

  Bebe är därför ett spännande alternativ. Här kommer du och dina gäster bli serverade riktigt bra och spännande mat i en av Stockholms snyggaste kroglokaler. Ni kommer garanterat att bli nöjda, och den där julskinkan kommer ni ändå att bli bjudna på så att det räcker innan julen är över.

 • 6 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 3782

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (6)

 1. Michael Persson:
  May 16, 2012 / 18:01

  Jag håller med om att uteserveringen är bra på sommaren. Men den är ju inte så stor, vilket jag i och för sig håller med om. Men Bebes uteservering är i alla fall en av dom bästa på Rörstrandsgatan!

 2. ??????????????:
  May 09, 2012 / 21:02

  Vadå bra uteservering, den är ju hur liten som helst. Har jag missat något?

 3. Alice Kristoffer:
  Apr 08, 2012 / 19:16

  Dom har jättebra mat men jag håller med om att färgen kanske inte är så jättesnygg. Fast det ser faktiskt lite annorlunda ut på kvällen jämfört med på dagen med alla spottar och sånt. Sen har dom en jättebra uteservering också.

 4. Julia:
  Mar 17, 2012 / 22:36

  Men Roland, du har ju verkligen ingen koll. Bebe är ju superfint!!!!!!!!!

 5. Roland:
  Mar 13, 2012 / 15:20

  Dom är säkert jättebra men hur fan tänkte dom med färgen? Ser ju ut som diarée. Skulle aldrig äta där.

 6. Oskar L:
  Feb 23, 2012 / 11:50

  Bebe är Rörstrandsgatans bästa restaurang om du frågar mig. Supergod mat och jättecool inredning. Brukar nästan aldrig ha problem att få bord.

 1. 1