BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • Brasserie Godot

 • Godot har två ansikten; den stora, luftiga, rymliga baren och den snofsigt sobra matsalen som är perfekt för en trevlig julmiddag.

 • Båda lockar de en medelung publik, trots (eller tack vare?) läget i den mognare delen av Östermalm, och den uppklädda atmosfären. I baren tar man drinkkonst väldigt seriöst, vilket kanske kan förklara populariteten. Den långa drinklistan (och de tillhörande ingredienserna, som exotiska frukter och färska bär) är mycket imponerande, liksom bartendrarnas färdigheter. I matsalen märks det att Godot har franska rötter, menyn är klassisk och vinlistan omfattande.

  Godot har skippat det traditionella julbordet och bjuder istället på en välkomponerad julmeny som står sig starkt mot Stockholms mer renodlade julbordskrogar.

  Vad som dock gör att vi varmt kan rekommendera Godot, trots avsaknaden av ett renodlat julbord, är att maten alltid håller riktigt hög kvalité, det centrala läget mitt på Östermalm och inte minst baren som alltid överraskar med riktigt bra drinkar och cocktails.

  Godots (jul)bord är riktigt bra och gör ingen besviken!

 • 6 Kommentarer »
 • 2012-07-31
 • Röster: 4092

# RECENSIONER

om Brasserie Godot!Allt-Om-Stockholm - 2010-11-29
Brasserie Godot lockar med en mycket inbjudande baravdelning och en meny med franska klassiker.
Den luftigt vita lokalen är uppdelad i två avdelningar. Mycket inbjudande är den rymliga baren som det också satsas hårt på med en omfattande drinklista, färska frukter och bär i drinkarna och en liten barmeny. Ganska ung publik men också ganska blandad, trots läget i djupaste Östermalm. Läs mer »
Brasserie Godot
Välj medie - 2012-06-14
Godot har två ansikten; den stora, luftiga, rymliga baren och den snofsigt sobra matsalen.
Läs mer »
Brasserie Godot
Dagens-Industri - 2006-11-17
Ingen väntan på Godot
Tänk att man kan ana en air av Paris i det trista hörnet av Grev Turegatan och Linnégatan på Östermalm i Stockholm – mitt emot TCO. Brasseri Godot gör oss både mätta och nöjda. Läs mer »
Brasserie Godot
Dagens-Nyheter - 2011-01-14
En stram honnör förtjänar Godot.
Här njuter vi av det klassiska franska ­kökets allra bästa nummer kreerade med en samtida twist. Oxkindsreduktioner med mäktig bottenklang, förstklassiga biffar, smörmöra ankfiléer i tonsäker apelsinsås och så de oförglömliga ostbrickorna till tomatmarmeladen. Läs mer »
Brasserie Godot
Lonely-Planet - 2012-06-14
Lonely Planet review for Brasserie Godot
Pop in to see the giant murals by graphic artist Erik Eriksson, then work your way through one of Stockholm’s finest cocktail menus. Unsurprisingly popular is the John Holmes, a long drink with plenty of kink. Thursday nights are best with a vibrant vibe and room to move. Läs mer »
Brasserie Godot
Svenska-Dagbladet - 2010-06-14
Maten matchar inte på Brasserie Godot
Det vilar något matematiskt snarare än konstnärligt över uppläggningarna på Brasserie Godot. Bladen är jämnt för delade, ägghalvorna ligger där de ska och de pudrade kornen får faktiskt tallriken att se odiskad ut snarare än aptitlig. Men någon har i alla fall försökt. Läs mer »
Brasserie Godot
White-Guide - 2012-06-14
Matpoäng: 23/40
I takt med att Godot blivit äldre har publiken mognat. Åtminstone vardagskvällar då ett välkammat gäng gärna äter arbetsmiddag här. Baren är fortfarande en publikmagnet som lockar yngre välsituerade. Helgkvällar med bra dj, ett par godingar såväl fra... Läs mer »
Brasserie Godot

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (6)

 1. Anonym:
  May 17, 2012 / 18:22

  Jag har inget att klaga på på Godot. Bor rakt över gatan och är där ofta. Helt ok kvarterskrog.

 2. gerd:
  May 06, 2012 / 12:16

  Ingen som har varit ute i Stockholm och besökt Godot sedan dom öppnade anser nog att stället är lika bra som för några år sedan. Detta är helt enkelt ett faktum. Både maten och servicen är inte alls lika bra som förr.

 3. Olle33x. :
  Apr 15, 2012 / 16:18

  Jag tycker att Godot fortfarande håller stilen. Bra drinkar och god mat.

 4. Säljare också...:
  Mar 13, 2012 / 09:44

  Jag har samma erfarenhet. Dom är riktiga svin när man inte är där och bränner pengar.

 5. Tjalle:
  Feb 19, 2012 / 21:22

  Godot var i min smak helt klart Stockholms kanske bästa bar för tio år sen typ. Jag älskade verkligen stället och var där jämt. Men då jag jobbar som säljare så var jag där i jobb en gång och blev så himla dåligt bemött. All deras trevlighet var som bortblåst och dom behandlade mig verkligen som skit. Efter det har jag inte varit där igen. Dom som äger det här stället är falska och jag tycker inte att man ska sponsra såna ställen eller människor. Gör dig själv och världen en tjänst och gå någon annanstans. Det finns massor av bra ställen i kvarteret.

 6. Solveig:
  Feb 01, 2012 / 19:01

  Jag var mycket på Godot när dom öppnade. Det var verkligen jättebra i början men senaste åren har det blivit sämre och sämre och det gäller allt, alltså både service och mat.

 1. 1