BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • collage

 • De som var ute i svängen på 1990-talet minns kanske Collage som det där stället med billiga lunchbufféer, blaskig öl och hög raggpotential. Idag är det nya tider och Collage är ett av Stockholms mest populära julbordskrogar.

 • Målgruppen på Collage är inte längre fjuniga tonårsgrabbar utan en mer sofistikerad 27–45-åring som tycker om vällagad mat, välblandade cocktails och möjligheten att kunna festa vidare på samma ställe om andan faller på. Miljön är futuristisk med spännande ljusinstallationer och fantasifulla inredningsdetaljer.

  Menyn är bred med inspiration från flera kontinenter. Efter middagen finns det tre barer att välja mellan och en under sommartid även en uteservering på gården. Collage är definitivt ett ställe som är ”back in business”.

  Julbordet på Collage är mycket omtyckt och du behöver inte oroa dig för att dina julbordsfavoriter ska saknas. Förutom riktigt bra julmat tillagad av Stockholms bästa kockar så erbjuder Collage också mycket fest och glad stämning.

  Bokar du ditt julbord på Collage kan du helt enkelt räkna med en helkväll som börjar med bra och vällagad julmat och som avslutas på dansgolvet drickandes riktigt goda julcocktails av Stockhlms kanske bästa bartenders.

 • 8 Kommentarer »
 • 2012-07-31
 • Röster: 4576

# RECENSIONER

om Collage!Allt-Om-Stockholm - 2009-09-01
Ett collage av bra och dåligt
Som namnet antyder är Collages meny rejält mixad. Medvetet spretig, kallar de själva den. Ingredienser som ostron, sötpotatis och chorizo är sådana som verkar överleva menybyten och poppa upp igen i nya konstellationer och influenserna kommer från Asien, Medelhavet och Orienten. Läs mer »
collage
MinaKrogar - 2012-06-15
De som var ute i svängen på 1990-talet minns kanske Collage.
Läs mer »
collage
Dagens-Industri - 2009-03-27
Collage är yrvaken service i nattklubbsmiljö
Säg Collage till en medelålders stockholmare så får du en av två reaktioner: ett drömskt ”åhh” eller ett föraktfullt ”ähh”. Vi som lyckades uppleva lite av ställets glansperiod för sisådär 25 år sedan suckar nöjt åt minnet av spännande nätter på dansgolvet. Andra associerar till hemska ”tacofrossa”-kvällar. Läs mer »
collage
Välj medie - 2008-11-21
Krogkommissionen testar: Collage
DET FINNS MATSALAR för ätande och det finns matsalar som vill vara mer än så, något större; en scen. Några lyckas med det. Restaurangerna dit gästerna knappast söker sig för att maten motsvarar kostnaden, flertalet finns kring Stureplan. Här inträder man snarare i ett socialt sammanhang. En likvid miljö som i bästa fall förgyller ens varumärke. ”To be someone must be a wonderful thing”, sjöng Paul Weller. Läs mer »
collage
Metro - 2008-10-10
Collage – Brackigt på Nybroplan
Finanskrisen gör sig inte påmind på Collage. Den återöppnade skandal-krogen intill Dramaten är tvärtom sinnebilden av en ekonomi som löpt amok. Läs mer »
collage
Nöjesguiden - 2008-06-15
COLLAGE
På Collage kunde man köpa ett stop öl för några futtiga kopparmynt och på fredagarna serverades prima texmex-buffet. Mycket vatten har runnit under broarna sedan tacoorgierna på Collage tystnade. Nu har en ny krog öppnat i de renoverade lokalerna. De kallar den Collage. Läs mer »
collage
Nöjesguiden - 2008-08-15
COLLAGE — ÅTERUPPSTÅR UTAN TIOKRONORSBUFFÉ
När jag precis flyttat till Stockholm i början av tjugohundratalet låg det en restaurang på Smålandsgatan som hette Collage. Där kunde man käka texmexbuffé för en femtiolapp i vilken även första ölen ingick. Det fanns också någon form av stammiskort i hårdpapp som gav ytterligare femton procents rabatt i baren. Nu öppnar nya Collage på samma ställe som det gamla haket låg. Läs mer »
collage
Svenska-Dagbladet -
Collage vill vara en mondän mötesplats med ambitiöst lagad mat i lyxig miljö.
Bakom en magnifik svart dubbeldörr döljer sig restaurang Collage. Med samma namn och på samma plats som under 1990-talet, men där slutar likheterna. Om gamla Collage var tacos och rabattkuponger är den nya champagne, ostron och entrecôte. Inredningen som vill signalera lyx är sobert svart med inslag av silver och guld. Läs mer »
collage

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (8)

 1. Tordan:
  May 20, 2012 / 16:01

  LOL :)

 2. ******:
  May 13, 2012 / 08:02

  Hej jag tänkte bara kolla var man hittar c-hytterna. Jasså det här är inte Silja Line?

 3. Ivan:
  May 02, 2012 / 22:43

  Jag har haft ganska kul på Collage. Skulle inte gå dit för maten dock.

 4. Bara undrar:
  Apr 05, 2012 / 15:33

  Finns det någon som har något gott att säga om det här stället?

 5. Albert Dimitrios:
  Mar 28, 2012 / 19:33

  Jag var ganska mycket på Collage när det begav sig och när man kunde få en middagsbuffé för typ 30 kronor. Det här var väl typ 95 eller något och när jag hörde att dom öppnat igen för något år sen kunde jag inte låta bli att gå dit. Visst har dom renoverat och så men fan va otrevlig personalen var. Vi struntade i att äta och gick till Riche istället.

 6. Mogge:
  Feb 15, 2012 / 05:45

  Jag har ätit på Collage en gång. Aldrig mer. Maten är precis lika dålig som servicen, som personalen, som allt på det här stället. I princip hela personalen är otrevlig och oproffsig också.

 7. Iréne p:
  Jan 20, 2012 / 22:19

  Jag har inte ätit på Collage men jag har varit där och festat. Stället suger!

 8. Maria:
  Jan 13, 2012 / 18:14

  Hur man kan gilla det här stället är för mig ett under. Otrevlig personal, massor av bönder och skitfula lokaler. Blä

 1. 1