BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • landet; restaurang

 • Stockholms förorter representerar i första hand ett stilla vardagsliv. Men Landet är krogen som förändrade allt och som serverar ett starkt julbordsalternativ till Stockholm citys traditionella julbordskrogar.

 • Det populära stället än inhyst i en gammal postlokal bara ett stenkast från konsthögskolan Konstfack. Här hänger skolans färgglada elever på både vardagar och helger. Många är här för de ambitiösa klubbarna som lockar dj:s i ropet från hela världen, men stället lockar även en mognare publik med sin omtalade restaurang.

  En vanlig helgkväll äter ett blandat klientel vällagad middag av det lyxigare slaget. När middagen är avslutad förvandlas restaurangen till avslappnad bar, där den lilla baren längst in är lika välfylld som långborden. I den lilla lokalen en trappa upp drar kvällens liveband eller den dj som är inbjuden igång festen.

  Landet bjuder på ett vällagat julbord som inte gör någon besviken. Du kan med vetskapen om att alla dina gäster kommer att bli väldigt nöjda med julmiddagen, tryggt boka ditt julbord på Landet.

  Att du dessutom kan stanna här även efter julmiddagen och dansa loss på dansgolvet till några av Stockholms bästa DJ:s gör Landet till Stockholms kanske bästa julbordskrog.

 • 5 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 1866

# RECENSIONER

om Landet; restaurang!Allt-Om-Stockholm - 2010-03-24
Värt att ta en tur till Landet
Vi har haft olika flyt med restiden vid våra expeditioner till Landet under denna polarvinter. I korthet ligger krogen cirka 100 meter från Telefonplans t-bana, så egentligen är det en rätt enkel resa när man väl lokaliserat röda linjen mot Fruängen. För de som bor i de här stadsdelarna är Landet en populär stamkrog. Läs mer »
landet; restaurang
MinaKrogar - 2012-06-16
Restaurang LANDET är inne utanför tullarna.
Läs mer »
landet; restaurang
Lonely-Planet - 2012-06-16
Lonely Planet review for Landet
Designed by Konstfack Academy graduates and set in a converted suburban post office 100m north of the Telefonplan metro station, restaurant-bar Landet is a hit with Stockholm’s design crowd. In the oh-so-now dining room, they nosh on award-winning Swedish-French grub before heading up to the burlesque-fabulous bar. Läs mer »
landet; restaurang
Metro - 2011-01-04
Misstänkt bra förorts-service
En sen afton på Restaurang Landet förra onsdagen, en sympatisk krog vid Telefonplan som ska ha beröm för att i fem år erbjudit innerstadsambition i söderort, bekräftade åter intrycket. Det började när jag på onsdag eftermiddag ringde för kolla om vi kunde bli en extra person i sällskapet. Man svarade ja med samma entusiasm som jag bjudit in Gud fader själv. Läs mer »
landet; restaurang
Svenska-Dagbladet - 2005-06-16
Frisk luft på Landet
Att åka ut till Landet har plötsligt fått en ny innebörd. Sedan februari finns en liten krog med det fyndiga namnet vid Telefonplan. Och visst har ägarna tryckt upp ett salivfinger i luften och känt av förändringens vindar i området. Konstfack flyttade in i Ericssons gamla lokaler och gav ett kundunderlag bestående av medvetna hippa ungdomar (dock kanske inte med de tjockaste plånböckerna) som kunde sprida ordet. Läs mer »
landet; restaurang
White-Guide - 2012-06-16
Också en bra krog
Om än med glimten i ögat gäller det att vara känsligt sinnad för distinktion på Landet – grannskapet med Konstfack sätter sina spår. ”Funkar min hellyhansenglesbygdskavaj i den just nu så kreddigt drinkfokuserade baren eller vid de fritidsgårdsinspir... Läs mer »
landet; restaurang

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (5)

 1. Bra och dåligt:
  Apr 21, 2012 / 09:12

  Landet har väl lite halvtråkig meny tycker jag men stämningen är god.

 2. kulturtyper:
  Mar 24, 2012 / 14:35

  telefonplan och midsommarkransen har ju blivit något av unga kulturmänniskors favoritförorter i stockholm. Alla verkar gå till landet också och det säger väl en del om hur det är är. Alltså jag har inget ont att säga, jag tycker om landet!!! Men det är väl en bra beskrivning.

 3. beata:
  Feb 14, 2012 / 11:02

  Det har ju skrivits om Landet en del senaste åren så jag och några kompisar åkte dit. Måste säga att jag blev både besviken, och väldigt nöjd. Maten var väl inget speciellt men vilken härlig stämning. Lite studentfest fast med kvalité liksom. Super nice!

 4. majvor:
  Feb 11, 2012 / 01:56

  Det jag gillar med Landet är att det är en salig blandning av människor som går dit. Man träffar både på konsnärstyper från Konstfack och såna som mig som bor i kvarteret. Det gillar jag.

 5. nancy:
  Jan 30, 2012 / 14:28

  Jag pluggar rätt över gatan så vi är rätt ofta på Landet. Jätte bra och skönt ställe med bra dj:s och god mat. Bor man i stan kanske det är lite för långt att åka för maten är kanske inte något att jämföra med ställen inne i stockholm men bor man i närheten är det väldigt bra!

 1. 1