BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • nyagatan

 • På ombonade kvarterskrogen Nyagatan vilar du efter julmaten ut bland mjuka kuddar i en lokal med knallröd bar upplyst av rislampor.

 • Menyn bygger på närodlade och ekologiska varor. Inspirationen kommer från både Sverige och världen, vilket innebär en spännande meny med mycket att välja på. Baren är lika hemtrevlig som matsalen med roliga ölmärken och kunniga bartendrar. Personalen är lika charmig som krogen i rutiga skjortor. Stället är perfekt för en spontan middag eller efter inventering av SoFo:s många butiker.

  För den som söker ett julbord på Södermalm så är restaurang Nyagatan det perfekta julbordsalternativet. För även om man här inte erbjuder en milslång julbordsbuffé med hundratals olika rätter, så erbjuder restaurang Nyagatan alltid en perfekt julmeny som du kommer att älska om du har förväntningarna på rätt ställe.

 • 5 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 1715

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (5)

 1. Vadå trötta?:
  May 19, 2012 / 15:58

  Ägarna till Nyagatn är verkligen inte trötta. Har någon missat att dom faktiskt öppnat flera nya krogar senaste året?

 2. flora:
  May 18, 2012 / 19:20

  Jag vet inte om det blivit sämre direkt. Det är nog bara nyhetens behag som lagt sig lite.

 3. blandad kompott:
  May 06, 2012 / 12:52

  Nu är det ett tag sen jag var där sist men i början när nyagatan öppnade så var vi där rätt ofta och det var väl helt okej. Problemet kom väl när dom fick lite skriverier i olika tidningar och folk började upptäcka stället. Vet inte om det var för att det blev mycket folk och dom inte hann med riktigt eller om ägarna började tröttna lite men vi tyckte både maten och servicen blev sämre och sämre. Nu går vi inte dit längre.

 4. nanna:
  Apr 10, 2012 / 15:48

  Herregud vilken dålig restaurang! Vi var där några vänner och jag. För det första så tog det typ 35 minuter innan vi fick beställa. Vi fick in fel mat, maten smakade ingenting, servitrisen spilde mat och dom erbjöd mig inte ens lite kaffe. Det här är inte en bra restaurang.

 5. Jocke:
  Mar 26, 2012 / 22:13

  Helt okej kvartershak. Bra mat, trevlig personal. Inte ett ställe om du vill äta lyxkäk men absolut godkänt!

 1. 1