BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • roxy

 • Roxy är ett av söders mest avslappnade ställen och ligger i en liten hörna invid Nytorget. Perfekt om du tröttnat på citys julbordskrogar.

 • Oavsett vad du är sugen på så kommer du känna dig hemma här. Antingen väljer du att bara titta in för ett glas vin eller en drink i baren eller vid något av småborden. Är du sugen på middag ska du testa den vällagade menyn och proffsiga servicen. Tack vare ställets ambitiösa kockar har Roxy etablerat sig som en kulinarisk höjdpunkt på södra Söder.

  Roxys julmeny är riktigt bra och står sig starkt bland Stockholms kanske tusen julbord och julbordskrogar, även om man här kanske inte har flest julrätter på julmenyn.

  Men istället för att du på restaurang Roxy får ett milslångt julbord så kan du här njuta av väl utvalda guldkorn från det Svenska traditionella julbordet.

 • 5 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 3806

# RECENSIONER

om Roxy!Aftonbladet - 2004-04-02
Vässa menyn, Roxy!
Gänget bakom gayklubben Häcktet på Hornsgatan har startat krog. Den öppna, uppsluppna stämningen från klubben genomsyrar också restaurang Roxy. Det är en gemytlig småtrendig kvarterskrog med schyst barhäng men där maten tyvärr kommer i and ra hand. Läs mer »
roxy
Allt-Om-Stockholm - 2010-02-19
"Jag åt den levande"
Allt om Stockholm tar tempen på stans krogprofiler. Lotta Nordlander, Anna Classon och Erik Skoog äger den populära kvarterkrogen Roxy. Tid och kärlek är deras recept på god mat. Läs mer »
roxy
Allt-Om-Stockholm - 2009-12-16
Restaurang Roxy
Kvarterskrog precis vid Nytorget, med fantastisk lokal och trevlig personal. Det är modern krogmat som hittas på menyn, möjligtvis med dragning åt det spanska. Alla är välkomna, gaypubliken kanske i synnerhet. Läs mer »
roxy
MinaKrogar - 2012-06-18
ROXY har allt
Läs mer »
roxy
Dagens-Nyheter - 2008-02-15
Det är inte bara maten som är bra på Roxy, även stämningen gör det värt ett besök till Nytorget.
PÅ ROXY ÄR DET gästerna som softar medan personalen är vaken. Inte tvärtom som på så många andra krogar. Nytorgets nyaste matställe är redan välbesökt veckans alla dagar. Undantaget är kvällar då gaymagneter som Melodifestivalen i tv drar i stamgästerna. Ägarna är välmeriterade när det gäller att skapa stämning. Läs mer »
roxy
Allt-Om-Stockholm - 2010-02-19
Barkommissionen 2010: Roxy
Där Roxys högljudda lillasyster Högkvarteret några meter längre ner på gatan lockar med allsköns arrangemang – hbt-seminarier, spelningar och extravaganta klubbkvällar – är Roxy renodlad bar och restaurang. Läs mer »
roxy
Lonely-Planet - 2012-06-18
Lonely Planet review for Roxy
Laid-back but never short on chic, Roxy draws an erudite mix of lipstick lesbians, publishing types and Söder-style socialites, all smitten with modern-Med mains and tapas treats (think soy-marinated tuna with mango). Roll in some tango tunes, the odd brusque Spanish waitress, and all that’s missing is Frida Kahlo at the bar. Läs mer »
roxy
Svenska-Dagbladet -
Roxy; Blandning med rötterna i Spanien
Alldeles intill Nytorget i hjärtat av Sofo (South of Folkungagatan) ligger restaurang Roxy. Lokalen är smakfull, lätt kitschigt inredd med röda toner och klatschiga tapeter från 70-talet. Stämningen är generös och kul. Hit kan man gå ung som gammal, trendig som otrendig, gay som straight, singel som par. Läs mer »
roxy

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (5)

 1. Estelle Bernadotte:
  May 21, 2012 / 09:37

  Japp, nu trampade du rejält i klaveret. Sluta prata om att stället är gay eller inte. Maten är bra, stämningen också - det räcker för mig i alla fall.

 2. smilla:
  Apr 26, 2012 / 17:21

  Upprörda känslor här, och nu rör jag säkert upp några till. Visst sjutton är Roxy ett gayställe. Jag älskar att vara där förmodligen just därför men att påstå att det inte skulle vara gay är kanske inte så jättesant, eller?

 3. vadå gay?:
  Mar 30, 2012 / 10:49

  Jävla idiot. Roxy är för fan inte ett gayställe. Det är precis lika mycket straighta som går dit som bögar och flator. Kryp tillbaka under den sten du kom upp ifrån och håll dig kvar där!

 4. hederos:
  Mar 14, 2012 / 13:16

  Jag brukar undvika gayställen. Inte för att jag är emot bögar och flator, tvärtom!!! Men det blir alltid en lite underlig stämning på gayställen, typ lite teaterkänsla. Första gången jag var på Roxy så viste jag inte att det var en gaykrog förrän jag hamnade där. Maten och allt var super, men så infann sig den där teaterkänslan. Hur som helst, bra ställe men som sagt lite för gay för min smak.

 5. Melissa:
  Mar 04, 2012 / 07:59

  För mig är Roxy det bästa stället i stockholm. De två gay-paren som jag tror äger stället är där jämt och verkar verkligen tycka om det dom gör vilket speglar av sig i maten och stämningen. Riktigt jäkla superduperbra!

 1. 1