BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • soho

 • SoHo vill gärna vara ditt andra hem, och varför inte? Här kan man inta både frukost, lunch, middag och ett riktigt bra julbordsalternativ.

 • SoHo vill gärna vara ditt andra hem, och varför inte? Här kan man inta både frukost, lunch, middag och ett riktigt bra julbord.

  Kvällstid förvandlas SoHo till en bar med dels en klassisk barmeny, och dels en tapasmeny. Cocktaillistan går heller inte av för hackor, vilket gör att det till syvende och sist inte finns en anledning kvar till att inte spendera dygnets alla timmar på SoHo.

  För är det någon tid på året som restaurang SoHo är som bäst så är det just kring jul då man här kan njuta av en riktigt god jullunch och då man här bjuds både på glögg och goda juldrinkar.

 • 4 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 1079

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (4)

 1. irena:
  May 07, 2012 / 12:59

  Om det inte hade varit för att det alltid är överfullt och att man blir döv där så skulle jag vara mycket oftare. Alldeles för mycket folk för min smak!

 2. Andres:
  Mar 09, 2012 / 18:31

  Hade ingen aning om att Soho var en restaurang. Trodde faktiskt bara att man kunde äta där och ta lite enklare rätter. Men, men får väl prova att äta någon gång. Som fik är det i alla fall bra. Gillar stället!

 3. Cathrine Åhlander:
  Feb 19, 2012 / 21:48

  Restaurangen är väl inte något jättespeciellt men det är helt okej mat. Jag brukar gå till Soho mest för att fika eller ta ett glas vin.

 4. thyra:
  Jan 14, 2012 / 16:41

  Soho är ett superbra kaffé/restaurang/bar-ställe. Finns massor att titta på och dom är barnvagnsvänliga också vilket är bra för småbarnsföräldrar som mig själv men kanske det värsta som finns för andra. Bra urval av billiga viner också!

 1. 1