BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • supper

 • Vem trodde att en sydamerikansk julmeny skulle klå ett Svenskt julbord med hästlängder. Boka din julmiddag på Supper så kommer du förstå varför.

 • De fattiga men färgglada förorterna kända som ”favelas” har fått stå modell för det här stället i Vasastan. Antingen slår du dig ner i färgglada soffor runt stora bord, eller också släpar du med din dejt in i den mysigare delen som ska påminna om ett sydamerikanskt torg i skymning. Till middag blir det smårätter som gambas friterade i vitlök och chili och spädgrisribs med mangoglace och melon. Känner du dig riktigt inspirerad finns det självklart även ett rökrum där det är fritt fram att puffa på cigarren.

  För den som tröttnat på allt vad julskinka och traditionellt julbord heter så är Supper ett mycket bra val. Här känns en helsvensk jul långt borta och du kommer absolut inte att bli bjuden på ett traditionellt julbord som du ätit hundra gånger tidigare.

  Istället kommer kockarna på Supper att bjuda dig på en sydamerikansk smakresa som gör att du helt kommer att omvärdera din syn på att en julmiddag absolut måste bestå av julbord och julskinka.

 • 4 Kommentarer »
 • 2013-08-31
 • Röster: 1791

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (4)

 1. henri:
  May 18, 2012 / 19:34

  Jag blev faktiskt jättebesviken på maten när jag var där. Kommer inte ihåg exakt vad jag åt men alla i sällskapet (vi var fem personer) kände sig inte så jättenöjjda när vi hade betalat. Var ganska dyrt också.

 2. Guy:
  Apr 12, 2012 / 10:01

  Coolt ställe. Man blir lite överumplad när man går dit första gången.

 3. Konceptkrog:
  Mar 24, 2012 / 11:24

  Det är alltid kul när man går på krogen och blir lite överaskad. Lite så blev jag när jag gick till Super första gången. Dom har verkligen tänkt till lite här och byggt typ miljöer som ska föra tankarna till typ brassilien. Tyvärr tycker inte jag att maten riktigt håller samma klass som inredningen. Lite mediokert och halvtråkigt.

 4. Wiktoria:
  Mar 16, 2012 / 09:45

  Supper är ganska häftigt. Känns lite nytt och gammalt på samma gång. Har man varit på Melker Anderssons Grill så känner mig igen sig. Typ samma inredningskoncept med olika miljöer och så. Maten är absolut god. Överlag en bra krog som jag gärna går till.

 1. 1