BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r

 • Bakom Blasieholmens Bar Akvarium o Restaurang (B.A.R) ligger samma personer som drog igång den hyllade restaurangen Lux i Stockholm.

 • Det nya projektet är en annorlunda krog där målet är att sudda ut gränsen mellan kök och matsal. Framgången är redan ett faktum. Idag har restaurangen etablerat sig som en av Stockholms bästa, med en meny som följer årstiderna och prisbelönade kockar som vet hur man tar till vara på säsongens råvaror. Här varvas dagens husman med lyxigare klassiker som Moules frites, grillad fisk med tillbehör och spännande smårätter. Ett besök på B.A.R. är en lyxupplevelse både för alla sinnen.

  Blasieholmens Bar Akvarium o Restaurang (B.A.R) bjuder på ett riktigt bra alternativ i julbords-stockholm. Här kan du vara säker på att julmaten är tillagad av de absolut bästa råvarorna och att kockarna kan sin sak.

  För dig som inte besökt Blasieholmens Bar Akvarium o Restaurang omkring jul så kan vi inte annat än rekommendera att du lyfter luren och bokar ditt (jul)bord på en gång.

 • 4 Kommentarer »
 • 2012-07-31
 • Röster: 2885

# RECENSIONER

om Blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r!Allt-Om-Stockholm - 2010-03-12
Matglädje alla tider på dygnet
Det känns omedelbart välkomnande och trivsamt på B.A.R. En förkortning för Blasieholmens akvarium och restaurang. En undanskymd kroglokal, fast den ligger mitt i stan. Bakom Grand hotell och ett stenkast från Wallmans salonger. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Välj medie - 2012-06-14
Bakom Blasieholmens Bar Akvarium o Restaurang (B.A.R) ligger samma personer som drog igång den hyllade restaurangen Lux i Stockholm.
Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Dagens-Industri - 2012-03-03
Priset på klor klår allt
Det har gått två och ett halvt år sedan stjärnkrogen Lux öppnade en enklare systerkrog bakom Grand Hôtel, B.A.R. (Blasieholmens Akvarium och Restaurang). Så vitt vi kan se har krögarna inte ändrat någonting. Men varför ändra ett vinnande koncept? Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Dagens-Industri - 2009-12-19
Folkligt, fullsatt, fiskinriktat
Bakom BAR står samma kocktrio som har gjort Lux på Lilla Essingen till en enstjärnig restaurang i Guide Michelin. Dock lär BAR inte gå samma väg, och det är inte heller avsikten. I den mån en kvalitets­inriktad innerstadskrog kan kallas folklig är det rätt epitet för BAR. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Dagens-Nyheter - 2010-03-04
Krogkommissionen: Lyxvardag hos B.A.R.
Lux, stram och kostsam och med en stjärna i Guide Michelin, har blivit med lillasyster. B.A.R. är en rymlig och prisvärd bistrokrog som torde passa också publiken på folkliga Wallmans salonger, grannen på Blasie­holmen, utmärkt. Blasieholmen är ett intressant geografiskt val. Efter Lydmar Hotels och Mathias Dahlgrens framgångar i kvarteret jämte nya Hotell Skeppsholmen och just renoverade Teater Galeasen tar det ytterligare fokus från Stureplan. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
En-Foodie - 2011-12-14
B.A.R.(A) Julmat
Blev kontaktad av Blasieholmens Akvarium & Restaurang för någon vecka sedan och man frågade om jag var nyfiken på att smaka Henrik Norströms julmatkasse. Jag behövde ingen längre betänketid och bara några timmar senare hängde julmatkassen på dörren. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Nöjesguiden - 2010-02-14
BLASIEHOLMENS AKVARIUM OCH RESTAURANG
Ett stort akvarium där humrar lyckligt ovetande simmar omkring möter dig, lägligt placerad intill den stora baren där du med fördel intar din aperitif. Även de andra råvarorna är välexponerade och du pekar själv ut vilken kött- eller fiskbit du vill ha lagd på grillen, vänligt ledsagad av en urtrevlig personal. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Svenska-Dagbladet - 2010-01-14
En riktigt god idé
Redan från gatan ser Krogstockholms senaste tillskott inbjudande ut. De tidigare kontorslokalerna på Blasieholmsgatan är smakfullt ombyggda till en välkomnande restaurang. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
Svenska-Dagbladet - 2009-10-14
Hummer på holmen
Sveriges första havsgrill. Så beskriver Lux-krögarna Henrik Norström och Peter ­Johansson sin nya restaurang B.A.R – ­Blasieholmen Aquarium and Restaurant – som öppnar i början av november i kvarteret bakom Grand Hôtel. Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r
White-Guide - 2012-06-14
Matpoäng: 28/40
Det mycket kapabla gänget bakom restaurang Lux berikar också krogstockholm med sin charmiga, stimmiga, genuina och konsekvent genomförda moderna brasseriesatsning B.A.R. Lite saluhallsprofil, garagekänning, akvarieplask och kakelblänk i mixen och mas... Läs mer »
blasieholmens akvarium och restaurang; b.a.r

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (4)

 1. Mona:
  May 15, 2012 / 12:01

  Jag arbetar precis i kvarteret och måste säga att jag tycker dom har väldigt bra mat och nästan alltid. Servicen på b.a.r är också jättebra. Har faktiskt aldrig blivit besviken när jag varit där.

 2. Emelie:
  May 02, 2012 / 20:12

  När B.a.r öppnade för några år sen så var det Stockholms bästa krog enligt mig, till och med bättre än Mathias Dahlgrens som ligger i kvarteret. När jag och min man var där för en tid sedan så var upplevelsen dock inte alls lika bra. Personalen verkar ha blivit lite för bekväm och maten var inte alls så bra som jag minns den. Men det är ett väldigt fint ställe.

 3. Dan:
  Apr 19, 2012 / 19:14

  Blaiseholmen B.A.R är riktigt bra. Maten är fantastisk på alla sätt med spännande varianter på klassiska rätter. Skulle man säga något negativt så skulle det vara inredningen som är lite för avskalad enligt mig.

 4. Häftigt!:
  Apr 13, 2012 / 13:51

  B.A.R är verkligen ett av stockholms coolaste ställen. Massor av avdelningar och jättecool inredning. Jag blev varmt överaskad när jag var där senast!

 1. 1