BästaJulborden.se is for sale!

Contact us on sales@bastajulborden.se if you are interested!

In case of an acquisition a re-design and development of a new framework will be included in the deal.

 • Julbord på
 • cloude nine

 • Cloude Nine är en fröjd för ögat och bokar du din julmiddag här kan du räkna med mat inspirerad från de fransk-koloniala köken med klassiker som musslor och råbiff på menyn.

 • Den rustika inredningen och det kaklade golven känns lika franskt som menyn. Desserten kan antingen intas vid bordet, eller i dessertrummet som är vigt åt just efterrätter. Är du inte någon efterrättsperson ska du satsa på ostarna och charkuterierna som du kan välja att äta på plats eller ta med hem från ställets egen delikatessbutik vägg i vägg.

  Att lägga din julmiddag på Cloude Nine är ett säkert kort. Tillskillnad mot många av Stockholms mer utpräglade julbords-krogar med överstressad personal, julbords-mat som stått framme alldeles för länge och lokaler som är allt annat än mysiga, så erbjuder Cloude Nine en av Stockholms trevligaste och snyggaste lokaler, superproffsig personal och en julmeny som håller riktigt hög klass.

  Vi gillar att fira in julen på Cloude Nine och vi vet att du kommer känna dig både mätt och mycket belåten efter en julmiddag här.

 • 4 Kommentarer »
 • 2012-07-31
 • Röster: 3351

# RECENSIONER

om Cloude nine!Allt-Om-Stockholm - 2012-04-02
Cloud Nine food & cocktails
Cloud Nine består av Matsalen, Dim Sum Room och Plaza Cloud Nine. Matsalen serverar rätter med inspiration från Frankrikes forna kolonier men även klassiska franska rätter. I Dim Sum Room tillagas mindre rätter från huvudsakligen Asien, men även Karibien och söderhavet. Läs mer »
cloude nine
Allt-Om-Stockholm - 2009-10-21
En ny bekantskap
KROG Cloud Nine är en ganska ny och faktiskt mycket välkommen bekantskap. De har en egen niche: mat med inspiration från forna franska kolonier (tänk Tahiti, Haiti, Mauritius och Marocko). En ovanlig bonus: ett dessertrum vigt åt efterrättsfrossande. Läs mer »
cloude nine
MinaKrogar - 2012-06-15
Inspirationen till Cloude Nine är hämtad från de fransk-koloniala köken.
Läs mer »
cloude nine
Dagens-Nyheter - 2009-04-21
Cloud Nines efterrätter är ett besök i sjunde himlen
"Världsklass!" Krogkommissionen är lyrisk efter ett besök i Cloud Nines dessertrum. De varma rätterna lämnar däremot något mer, i form av mindre experimentlusta, att önska. Läs mer »
cloude nine
Metro - 2011-01-05
Utan de rätta rötterna
På Norra Bantorgets Cloud Nine är menyn internationellt välmixad, men smakerna är mer välvilliga än vassa. Läs mer »
cloude nine
Svenska-Dagbladet - 2009-06-15
En lycklig balans
Maten är grundbulten i Krogguidens tester. Ibland är maten fantastisk och miljö och service undermålig, ibland är det tvärt om. Vid lyckliga tillfällen är allt i balans. Som på Cloud nine. Läs mer »
cloude nine
Svenska-Dagbladet - 2009-06-15
Cloud Nine årets neonskylt
Restaurangen Cloud Nines neonskylt har utsetts till årets skylt – "ett lysande exempel på traditionell teknik hanterad med konstnärlig behärskning.” Läs mer »
cloude nine
White-Guide - 2012-06-15
Cloud Nine Food & Cocktails
Monolitiska hotell håller sakteliga på att omdana det tidigare eftersatta stråket Vasagatan/Norra Bantorget. Cloud Nine var först ut med att slå upp dörrarna i den restaurangöken som rådde här. Krogen är egentligen tre olika enheter under ett namn... Läs mer »
cloude nine

Skriv en kommentar
Tags: <b><i><br>Din kommentar:Kommentarer (4)

 1. Värt ett besök!:
  May 02, 2012 / 21:58

  Cloude Nine är väldigt bra och lite nyskapande i Stockholm. Inredningen känns jättespännande också.

 2. Kalle och Ester:
  Apr 21, 2012 / 12:18

  Jätte bra ställe. Framförallt så är det snyggt också!

 3. Sussanna Persson:
  Mar 30, 2012 / 14:55

  Jag har varit där en gång och det var helt klart godkänt. Hann inte med Dim Sum rummet men vi kikade in och det såg jätte mysigt ut.

 4. Eivor:
  Mar 03, 2012 / 10:28

  Jag brukade alltid besöka Cloude Nine förut när dom hade sitt dessert rum. Har inte varit där sen dom byggde om dock.

 1. 1